Wij maken van uw tuin een groene woonwereld

  DBS Outdoor is een jong en dynamisch bedrijf gericht op afwerking en kwaliteit, een kinderdroom die werkelijkheid werd. De start van het verhaal begon allemaal met een opleiding in de tuinbouwschool te Merchtem. Het enige wat ontbrak in het plaatje was het tuinontwerp.

  Hiervoor heb ik mijn studies vervolledigd met een opleiding landschaps- en tuinarchitectuur in het KASk (Koninklijk kunstconservatorium) te Gent.

  » Lees hier wat we voor u kunnen betekenen en hoe we te werk gaan
  » Bekijk hier enkele van onze projecten

  Een volledig gerealiseerde tuin

  "Wij maken van uw tuin een groene woonwereld. Met een flinke dosis creativiteit en aardig wat plantenkennis maken we van uw tuin één geheel met uw woning. Het doel van onze firma is om het gehele plaatje te kunnen aanbieden. Van braakliggend terrein tot een volledige gerealiseerde tuin."

  Maar natuurlijk is theorie niet alles binnen ons vak. Mijn opleidingen werden vervolledigd met praktijkervaring bij mijn vader, stages alsook bij een gerenomeerde tuinarchitect.

  Met al onze kennis en praktijkopleidingen zijn we gestart met het concept DBS Outdoor: een firma die alles kan aanbieden van ontwerp tot de volledige realisatie van uw tuin! Maar natuurlijk hoort bij elke gerealiseerde tuin een gepast onderhoud, ook hier staan we voor u klaar!

  Of u nu op zoek bent naar een landschapstuin, een minimalistiche tuin of een onderhoudsvriendelijk tuin, dbs outdoor zorgt voor een concept op maat.

  We kijken graag uit naar onze samenwerking, contacteer ons en ontdek samen met ons wat we voor jullie kunnen betekenen.

  Tot binnenkort!
  Sven De Buyser